Oklahomasitija viesos pārspēj «Warriors» Rietumu fināla pirmajā spēlē (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Oklahomasitijas «Thunder» pirmdien viesos Oklendā ar 108:102 pārspēja Goldensteitas «Warriors» Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pirmajā finālspēlē.

«Thunder» atspēlēja 14 punktu deficītu un šajā spēlē uzvarēja pašreizējos čempionus, viņu laukumā mačā izmantojot tikai astoņus spēlētājus. Ar 27 punktiem rezultatīvākais bija Rasels Vestbruks, bet 26 guva Kevins Durants.

Mājiniekiem 26 punktus guva Stefens Karijs, kurš izcīnīja arī 10 atlēkušās bumbas. Klejs Tompsons spēli noslēdza ar 25 punktiem.

Spēles izskaņā «Warriors» komandai bija iespēja panākt izlīdzinājumu, tomēr viens no pēdējiem uzbrukumiem nebija sekmīgs un panākumu mačā guva «Thunder» basketbolisti.

Austrumu konferences pirmo finālspēli Klīvlendā vietējie «Cavaliers» un Toronto «Raptors» aizvadīs otrdien.

Šajā sezonā «Warriors» un «Cavaliers» regulārajā čempionātā uzvarēja savās konferencēs, bet pagājušajā sezonā spēlēja NBA finālā, kurā uzvarēja Goldensteitas komanda.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu