«EgyptAir» lidmašīnas katastrofa: Traģisks stāsts no Šarla de Golla lidostas (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kāda lidostas darbiniece ir satriekta, jo centusies palīdzēt uz liktenīgo «EgyptAir» reisu paspēt kādai ģimenei ar pieciem bērniem, atsaucoties uz Francijas medijiem, ziņo «Reuters». Sieviete līdz šim brīdim nav pārliecināta, vai ģimene uz lidmašīnu paguva.

Šarla de Golla lidostas darbiniece, kas identificēta vien pēc vārda Sonja, RTL stāstīja: «Bija ģimene, vecāki ar pieciem bērniem: četrām meitenītēm un zēnu. Viņi ieradās 2. terminālī, kur es strādāju. Taču «EgyptAir» lido no 1. termināļa, un es viņiem pastāstīju, kā tur nokļūt.»

«Vīrietis sāka uztraukties, jo nezināja pareizu laiku un taksis viņus kļūdas dēļ bija atvedis uz 2. termināli. Es redzēju, ka viņš ir ļoti uztraukts, tāpēc teicu: neuztraucieties, es mēģināšu sazvanīt aviokompāniju, lai pārliecinātos, vai viņi izņēmuma kārtā var jūs sagaidīt. Tas ir kas tāds, ko es nekad parasti nedaru,» viņa stāsta.

«Un tā viņi devās prom. Es ceru, ka viņi lidmašīnu nokavēja.

Viena no meitenēm tēvam teica: klau, tēti, ja paspēsim, paspēsim. Ja ne, vienkārši lidosim ar nākamo lidmašīnu. Mēs neko nevaram darīt. Cik varēju saprast, viņi bija Ziemeļāfrikas izcelsmes. Es atkal un atkal notikušo izspēlēju prātā, esmu šokā,» sieviete teica.

Medijiem pagaidām nav informācijas, vai konkrētā ģimene uz reisu paguva. Oficiāli līdz šim ziņots, ka lidmašīnā atradās tikai trīs mazi bērni.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu