Daniels Kreigs filmās par Džeimsu Bondu vairs nefilmēsies (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Angļu aktieris Daniels Kreigs (Daniel Kraig) noraidījis filmu studijas «MGM studio» piedāvājumu turpināt piedalīties Džeimsa Bonda filmās, vēsta «telegraph.com».

Pēdējās četrās filmās par slaveno spiegu Džeimsu Bondu galvenās lomas atveidotājs bijis angļu aktieris un producents Daniels Kreigs.

Mediji ziņo, ka 48 gadus vecais aktieris noraidījis 68 miljonu sterliņu mārciņu (apmēram 88,7 miljonu eiro) vērto piedāvājumu piedalīties vēl divās filmās.

Kreigs līdz šim bijis vislabāk apmaksātais Bonda atveidotājs. Par dalību četrās filmās viņš saņēmis apmēram 38 miljonus sterliņu mārciņu (48,8 miljoni eiro), kā arī palīdzējis «MGM studio» nopelnīt vairāk nekā 2 miljardus sterliņu mārciņu (2,6 miljardi eiro).

Foto: AP/Scanpix

Atgādinām, ka pagājušā gada rudenī Kraigs intervijā žurnālam «Time Out» teicis, ka labprātāk ar škembu pārgrieztu sev vēnas, nekā spēlētu lomu vēl vienā no Bonda filmām.

Tiek prognozēts, ka nākamais Džeimsa Bonda atveidotājs varētu būt britu aktieris Toms Hildstons (Tom Hiddleston).

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu