Iespējams, nofilmēts «EgyptAir» lidmašīnas pazušanas brīdis no radariem (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Internetā pubilcēts video, kuru, iespējams, nofilmējis kuģa kapteinis Vidusjūrā, kurš medijiem pastāstījis, ka debesīs redzējis «ugunsbumbu». Ja jūrnieka teiktais atbilst patiesībai un viņam tiešām ir izdevies redzēt «Airbus A320» nokrišanu, tad šim videomateriālam ir jākļūst par vienu no galvenajiem pierādījumiem. 

Kā vēsta aģentūra TASS, atsaucoties uz «Al Jazirah», «YouTube» publicētajā videoklipā ir redzams, kā kāds objekts lido naksnīgajās debesīs. Nekādi skaidrojumi zem video netiek sniegti.

«Al Jazirah» uzsver, ka šis video ir tapis pagājušajā naktī, un to uzfilmējis kuģa kapteinis Vidusjūrā - rajonā, kur no radariem pazuda «EgyptAir» lidmašīna.

Iepriekš vēstīts, ka lidmašīna pazuda no radariem aptuveni 45 minūtes pirms plānotās nosēšanās. Tajā brīdī «EgyptAir» lidaparāts atradies 280 kilometru attālumā no Ēģiptes piekrastes. Lidmašīnā atradušies 66 cilvēki - 12 dažādu valstu pilsoņi. Ņemot vērā izskanējušo informāciju, ir izvirzītas piecas notikušā teorijas.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu