«EgyptAir» viceprezidents: Esam atraduši avarējušās lidmašīnas atlūzas (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aviokompānijas «EgyptAir» viceprezidents Ahmeds Adels «CNN» apstiprinājis, ka ir atrastas avarējušās lidmašīnas atlūzas.

Iepriekš gan norādīts, ka oficiāli šī informācija neesot apstiprināta.

Ēģiptes Civilās aviācijas ministrs Šerifs Fatijs iepriekš norādījis, ka ar lidmašīnu noteikti kaut kas ir atgadījies un pilots ir zaudējis kontroli pār lidaparātu, jo tas veicis ļoti asus manevrus.

Viņš arī norādījis, ka ir atrasta lidmašīnas «melnā kaste», kas palīdzēšot noskaidrot, kas varētu būt traģēdijas cēlonis. «Mūsdienās lidmašīnas tāpat vien no gaisa nekrīt,» viņš sacījis.

«EgyptAir» pasažieru lidmašīna ar 66 cilvēkiem izlidoja no Parīzes trešdienas naktī un pēcāk, jau atrodoties virs Vidusjūras Ēģiptes gaisa telpā, pazuda no radariem. Noskaidrots, ka lidmašīna nogāzusies Vidusjūrā.

Ēģiptes amatpersonas oficiāli apstiprinājušas, ka «EgyptAir» reisa MS804 lidmašīnas vraks atrasts pie Grieķijas Karpatu salas.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu