«EgyptAir» lidmašīnas katastrofa: Grieķija noliedz informāciju par atrasto vraku (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Grieķijas varasiestādes noliegušas iepriekš izskanējušo informāciju, ka ir atrastas avarējušās aviokompānijas «EgyptAir» lidmašīnas vraks, norādot, ka atrastās atlūzas «nav no lidmašīnas», ziņo «BBC».

Jau ziņots, ka ārvalstu medijos izskanējusi informācija par to, ka Ēģiptes amatpersonas oficiāli apstiprinājušas, ka «EgyptAir» reisa MS804 lidmašīnas vraks atrasts pie Grieķijas Karpatu salas.

»«EgyptAir» ir saņēmusi vēstuli no Ēģiptes Ārlietu ministrijas, kas ir balstīta komunikācijā ar Grieķijas varasiestādēm gūtajā informācijā, un tajā teikts, ka ir atrasti ūdenī peldoši materiāli, kas, visticamāk, ir lidmašīnas atlieku daļas, kā arī divas glābšanas vestes un plastmasas materiāli,» sacīja Raslans.

«Tomēr nav apstiprināts, kas atrastie būtu pazudušās lidmašīnas materiāli,» sacīja lidsabiedrības pārstāvis, norādot, ka tiek koordinētas darbības ar Grieķijas varasiestādēm, lai šos materiālus identificētu.

Atlūzas atrastas netālu no Grieķijai piederošās Karpatas salas.

Grieķijas armijas pārstāvji iepriekš valsts telekanālam apliecināja, ka 420 kilometrus uz dienvidaustrumiem no Karpatas atrasti divi lieli priekšmeti, kas varētu būt «EgyptAir» lidmašīnas atlūzas.

«EgyptAir» pasažieru lidmašīna ar 66 cilvēkiem izlidoja no Parīzes trešdienas naktī un pēcāk, jau atrodoties virs Vidusjūras Ēģiptes gaisa telpā, pazuda no radariem. Noskaidrots, ka lidmašīna nogāzusies Vidusjūrā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu