Francijas ārlietu ministrs nāk klajā ar paziņojumu saistībā ar «EgyptAir» katastrofas iemesliem (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Francijas ārlietu ministrs Žans Marks Ero piektdien paziņojis, ka nav «pilnīgi nekādu pazīmju», kas ļautu saprast lidsabiedrības «EgyptAir» lidmašīnas avārijas cēloni.

«Mēs aplūkojam visas iespējamības, bet nevienai netiek dota priekšroka, jo nav pilnīgi nekādu pazīmju par avārijas cēloni,» sacīja Ero, lai gan Ēģiptes varasiestādes minējušas terorismu par iespējamo cēloni.

Francijas valdības locekļi sestdien tiksies ar bojāgājušo cilvēku tuviniekiem, lai «sniegtu visu iespējamo informāciju», sacīja Ero.

«EgyptAir» pasažieru lidmašīna ar 66 cilvēkiem izlidoja no Parīzes trešdienas naktī un pēcāk, jau atrodoties virs Vidusjūras Ēģiptes gaisa telpā, pazuda no radariem. Noskaidrots, ka lidmašīna nogāzusies Vidusjūrā.

Ēģiptes Civilās aviācijas ministrs Šerifs Fatijs ceturtdien paziņoja, ka teroristu iejaukšanās ir daudz lielāka iespējamība nekā tehnisku problēmu rašanās lidmašīnai. Vienlaikus viņš norādīja, ka jāgaida izmeklēšanas rezultāti.

Tikmēr Vidusjūrā izvērsta plaša avarējušās lidmašīnas meklēšana.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu