Foto: Igaunijas pirmās lēdijas Ievas grūtniecības tērpu mode (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijas pirmā lēdija Ieva Ilvesa par gaidāmo ģimenes pieaugumu paziņoja ceturtdien, 19.maijā, taču līdz tam viņas augušo grūtniecības vēderu pamanīja vien igauņu mediji.

Igaunijas prezidenta Tomasa Henrika Ilvesa sieva līdz šim sabiedrībā devās dažādu veidu tērpos. Sākotnēji Ieva necentās noslēpt savu grūtniecības vēderu, taču pēc tam, kad igauņu bulvārprese sāka ziņot par viņas iespējamo grūtniecību, Ilvesa sāka tērpties platāku piegriezumu tērpos.

«Dārgie draugi, mēs ar Ievu priecājamies dalīties jaunumos, ka rudenī mūsu ģimenē gaidāms pieaugums. Kritiskie mēneši ir pagājuši, un mēs priecājamies apstiprināt jaunumus plašākai publikai,» ceturtdien sociālajos tīkls rakstīja Tomass Henriks Ilvess.

Igaunijas prezidents norāda, ka bērna piedzimšana plānota pēc viņa amata termiņa beigām, tādēļ tā būs privāta ģimenes lieta.

Jau vēstīts, ka 2.janvārī ceremonijā Hallistes baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī, tika noslēgta Ilvesa un Latvijas ierēdnes Kupces laulība. Pēc kāzām Kupce pieņēma vīra uzvārdu.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu