«Opus Pro» ar diviem koncertiem noslēdz 30 gadu jubilejas tūri (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Niks Freimanis

Aizvadītajā piektdienā, 20.maijā, ar diviem vērienīgiem koncertiem Rīgas Kongresu namā grupa «Opus Pro» noslēdza savu 30 gadu jubilejas tūri «Rozā lietus».

Koncertos, ko skatītāji un grupas fani uzņēma ar lielu atsaucību, piedalījās ne tikai grupas pamatsastāva mūziķi, bet arī viesmākslinieki: komponists un LNO valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš, grupas kādreizējais dalībnieks – ģitārists Jevgeņijs Krupeņins -, kurš speciāli uz šiem koncertiem atlidoja no Anglijas, dziedātāja Aija Andrejeva, dziedātājs Atis Ieviņš un grupa «Colt».

Koncertos skanēja visi grupas lielākie hīti: «Brīvību Baltijai», «Rozā lietus», «Svētuguns», «Dzimene», «Tu un es», «Mīļā», «Es eju tevi zagt». Grupas uzstāšanos papildināja krāšņs gaismu šovs un iespaidīgi pirotehnikas priekšnesumi.

Pirms Rīgas koncertiem grupa «Opus Pro» koncertēja teju visās lielākajās Latvijas pilsētās: Cēsīs, Valmierā, Rēzeknē, Liepājā un citas.

«Man pēc abiem lielajiem Rīgas koncertiem ir vispozitīvākās emocijas un arī, protams, liels nogurums. Tagad galvenais ir atpūtināt balsi un atpūsties arī pašam, taču noteikti gribu pateikt lielu paldies rīdziniekiem!» atzina grupas solists Alex, savukārt ģitārists un lielāko hītu autors Harijs Zariņš pauda gandarījumu par to, ka viss iecerētais izdevies, bet vēl lielāks gandarījumos mūziķiem ir par fantastisko Rīgas publikas atsaucību.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu