Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11084352t1h8a22.jpg)
Tev jāuzņem negaidīti ciemiņi? Neraizējies par cienastu, ja tev mājās ir vistas gaļas filejas. Ja nav gaļas, izmanto dārzeņus, šajā panējumā tie būs kraukšķīgi. Mērci vari sagatavot no krējuma, bezpiedevu jogurta vai izmantot veikalā nopērkamo mērču lielo piedāvājumu.
Nepieciešams:
4 vistas filejas
100g kukurūzas cietes
1 ola
eļļa
sāls
pipari
Pagatavošana:
Filejas sagriež nelielos uzkodu gabaliņos, sāla un piparo.
Olu sakuļ, sajauc ar cieti, pielej ūdeni, lai veidotos pabieza mīkla, to pārlej vistas gabaliņiem, samaisa.
Padziļā pannā vai katliņā uzkarsē eļļu un liek vārīties vistas gabaliņus, līdz garoziņa brūna. Gabaliņus liek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.
Pasniedz ar dažādām mērcēm pēc izvēles kā uzkodu.