Klajā nācis Gata Irbes projekta «Mesa» pirmais studijas albums (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mesarmesa.lv

Klajā nācis Gata Irbes projekta «Mesa» pirmais studijas albums, kura tapšanā piedalījušies arī vairāki viesmākslinieki, informēja projekta «Mesa» pārstāvis Kaspars Jansons.

Kā viesmākslinieki albumā piedalījušies «Jumprava», Igo, Vestards Šimkus, Agnese Rakovska un citi.

Kopumā jaunais albums sastāv no 13 kompozīcijām. Albuma muzikālo žanru varētu nodēvēt kā paradoksu un pārdomu hiphopu žanra klasiskajā izpildījumā. «Mesas» studijas albuma vāciņa noformējuma autors ir viens no mūsdienu izcilākajiem Latvijas gleznotājiem Paulis Postažs.

Šomēnes tika izziņota albuma labdarības kampaņa «#Mesarmesa» un tika atklāta interneta vietne «www.mesarmesa.lv», kurā līdz šodienai varēja iegūt albuma digitālo versiju apmaiņā pret ziedojumu. Pilnīgi visi iegūtie ienākumi ar organizācijas «Ziedot.lv» tehnisko un juridisko atbalstu tiek ziedoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā «Poga». Palīdzības sniegšanai kopumā apzināti 94 bērni, un viena bērna rehabilitācija vidēji izmaksā 1700 eiro.

Patlaban ir saziedoti teju 10 000 eiro, un jau pieciem bērniem ir savākts nepieciešamais finansējums, kā arī rezervēts laiks rehabilitācijas sākšanai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu