«EgyptAir» pasažieru mirstīgās atliekas liecina par notikušo lidmašīnā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Avarējušās «EgyptAir» lidmašīnas pasažieru mirstīgās atliekas norāda uz to, ka lidmašīnā tomēr noticis sprādziens.

Par to, atsaucoties uz Ēģiptes tiesu medicīnas eksperta pausto slēdzienu, vēsta «Telegraph».

Pirmdien Ēģiptes prokurors oficiāli pieprasīja no Francijas un Grieķijas datus par lidmašīnas avāriju. Pirmdien Kairas tiesu medicīnas ekspertu rokās nonāca bojāgājušo pasažieru mirstīgās atliekas, kurām bija iespējams veikt DNS analīzes.

Tiesu medicīnas eksperts, kurš vēlējās palikt anonīms, jo ekspertiem liegts izplatīt informāciju, kas skar aviokatastrofas izmeklēšanu, norādījis, ka nācies strādāt ar ļoti nelielām cilvēku mirstīgo atlieku daļām.

«Nebija pat nevienas veselas ķermeņa daļas - rokas vai galvas,» AP pastāstījis eksperts. «Loģisks izskaidrojums tam ir, ka lidmašīnā bijis sprādziens.»

Ekspertiem izpētei esot nodotas aptuveni 80 nelielas cilvēku ķermeņu daļas.

«EgyptAir» pasažieru lidmašīna ar 66 cilvēkiem izlidoja no Parīzes 18.maija naktī un pēcāk, jau atrodoties virs Vidusjūras Ēģiptes gaisa telpā, pazuda no radariem. Ēģiptes bruņotie spēki paziņojuši, ka piektdien Vidusjūrā atrastas avarējušās lidmašīnas atlūzas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu