Iespējams, labākais veids, kā zaudēt 90 kilogramus svara (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com

Visi zina, ka internets ir vieta, kur var publiskot savu dzīvi. Dažreiz šāda publicitāte traucē, dažreiz palīdz mērķu sasniegšanā.

Simona Andersone (25) no Jaunzēlandes internetā veido svara zaudēšanas žurnālu, kurā dokumentē cīņu ar lieko svaru, cerot ar savu rīcību un panākumiem iedvesmot citus.

Savu cīņu ar lieko svaru Simona sāka, kad viņa bija 23 gadus veca un svēra 169 kilogramus.

Pirms diviem gadiem Simona saprata, ka viņas dzīve ar tik lielu lieko svaru nevar būt pilnvērtīga. «Es dzīvoju pusdzīvi. Es nemitīgi meloju sev, ka mans svars man nav traucēklis darīt jebko, ko vēlos. Es dienu no dienas zaudēju daudz lielisku iespēju, piemēram, doties uz pludmali kopā ar draugiem,» stāsta Simona.

 

Week 88 Update From 169kg (372 pounds) to 77kg (169 pounds) - a total loss of 92kg (202 pounds) - I'm 181cm tall (5«11). For the who are seeing my journey for the first time this is over the course of just over one year and eight months, I began my journey on August 29th 2014 then had Gastric Sleeve Surgery on October 29th 2014 - I have completely changed my lifestyle, diet and exercise. I am thirty three weeks post opp abdominoplasty, bra line backlift, breast lift & augmentation by @drrepta_plasticsurgery (so basically most of my lose skin has been removed apart from that on my upper thighs and bottom). For those that will ask sports bra is from @hardyfitnessandfashion pants & shoes are @nikewomen To find out more indepth infornation on my journey and tips head to www.journeytohealth.co.nz

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

2014.gadā Simonai Andersonei veica kuņģa samazināšanas operāciju, tas arī mainīja viņas dzīvi, diētas un fizisko aktivitāšu ieradumus. Tas nebija viegli ne svara zaudēšanas jomā, ne cilvēku nosodošo komentāru ziņā, jo no pirmās dienas, kad Simona apņēmās izmainīt savu dzīves stilu, viņa to publiskoja internetā ikdienas pierakstos un foto.

Simona sāka publiskot savu cīņu ar lieko svaru tikai sev, lai tas viņu motivētu, vēlāk tas izvērtās par ļoti publisku pasākumu. Visgrūtākais tajā bija nosodoši komentāri un viedokļi. Sieviete stāsta, ka esot bijis ļoti sāpīgi lasīt komentētāju skarbos viedokļus pēc tam, kad Simona publiskoja rezultātus pēc 11 mēnešus ilga darba, ļoti smaga darba. Komentāri arī palīdzēja saņemties un spītīgi iet uz mērķi.

Andersone zaudējusi 92 kilogramus 90 nedēļās. Pēc lielā svara zaudēšanas viņai tika veiktas liekās ādas noņemšanas un krūšu pacelšanas un palielināšanas operācijas.Tās veica Amerikā, finansiāli palīdzot arī interneta sekotājiem.

 

#nuusteele wedding time! ⛪️?

A photo posted by Journey To Health (@simone_anderson) on

https://www.instagram.com/p/BEIQzOGtKui/?taken-by=simone_anderson

Simona saka, ka viņu iepriecina jebkurš gadījums, kad, iedvesmojoties no viņas, kāds uzsāk cīņu ar lieko svaru, tas atsver visu, ko viņai nācies par sevi lasīt naidīgos komentāros, raksta «mashable.com».

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu