Dziedātāja Selīna Diona atklāj privātas detaļas par vīra nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona (Celine Dion) atklājusi, ka viņas vīrs Renē Anželils miris pēc tam, kad izkritis no gultas, raksta «Daily Mail».

Selīna Diona intervijā izdevumam «Paris Match» atzinusi, ka viņas vīrs Renē vēlējās mirt viņas rokās, taču liktenīgajā vakarā notika viens no dziedātājas koncertiem, bet, atgriežoties mājās, viņa negribēja vīru modināt. Nākamajā dienā, guļot uz grīdas, viņu mirušu atradusi medmāsa.

«Renē gribēja mirt manās rokās, bet tajā vakarā es dziedāju. Viņš noteikti gribēja piecelties kājās, taču nokrita uz zemes,» sacīja Diona.

Dziedātāja paskaidroja, ka, atgriežoties mājās pēc koncertiem, viņa mēdza noskūpstīt savu vīru un iekārtot gulēšanai: «Tovakar es negribēju viņu piecelt. Nākamajā dienā viņu atrada medmāsa».

Diona ilgu laiku bija uztraukusies, ka vīrs sevi krītot savainojis, taču vēlāk ārsti apstiprināja, ka Renē Anželilam nebija nekādu lūzumu vai iekšējas asiņošanas.

Jau ziņots, ka Dionas vīrs un menedžeris Renē Anželils pēc cīņas ar vēzi mira 73 gadu vecumā.

Anželilam 2013.gadā tika diagnosticēts rīkles vēzis, un nākamajā gadā viņš izbeidza Dionas menedžera lomu, kuru bija pildījis vairāk nekā 30 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu