Sieva atklāj pārsteidzošus un apkaunojošus faktus par Robiju Viljamsu (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu dziedātājs Robijs Viljamss (Robbie Williams) sabiedrības uzmanības lokā ir kopš 15 gadu vecuma, kad guva savu pirmo popularitāti. Viņa sieva Aida Fīlda (Ayda Field) amerikāņu TV šova laikā atklājusi pārsteidzošus faktus par 42 gadus veco Viljamsu.

Viljamsa sieva Aida Fīlda amerikāņu TV šova laikā atklāja, ka viņas vīrs tikai nesen uzzinājis, kā izskatās gurķis.

«Es izņēmu no ledusskapja gurķi un viņš man jautāja, kas tas ir,» TV šova laikā godīgi stāstīja Viljamsa sieva, piebilstot, ka līdz tam brīdim viņš gurķi bija redzējis tikai sagrieztu.

Fīlda paskaidroja, ka Robijs Viljamss nav pieradis gurķi redzēt ar mizu, jo parasti to ēd salātos, kas viņam jau sagriezti.

Aida godīgi atzina, ka viņas vīra izpratne par dzīvi ir vāja. Viljamss kļuva populārs ļoti agrā vecumā, tāpēc tā arī nav iemācījies, kā lietas darīt pašam. Tāpat Viljamsa sieva pastāstīja, ka viņas vīrs nemākot nomainīt spuldzīti, kā arī šī gada sākumā pirmo reizi apmeklējis pārtikas veikalu.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu