Neprātīga sazvērestības teorija par «EgyptAir» katastrofas iemeslu (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aviokompānijas «EgyptAir» lidmašīnas katastrofa, kuras iemesli vēl joprojām nav zināmi, pamazām «apaug» ar dažādām dīvainām un pavisam trakām sazvērestības teorijām, vēsta «New York Post», atsaucoties uz «Mirror».

Viena no tādām pieļauj, ka lidmašīnas avāriju izraisījis 10 000 tonnu smags meteors, kas 17.maijā tika pamanīts traucamies Zemes virzienā ar ātrumu 67 592 kilometri stundā, un kurš, nonākot Zemes atmosfērā, sašķīda lauskās.

Lidmašīna iekrita Vidusjūrā 19.maijā.

Krievija esot bijusi pirmā valsts, kas sūtījusi brīdinājuma signālu par tuvojošos meteoru un tā draudiem gaisa satiksmei.

Sīrijā izvietotās pretgaisa raķešu sistēmas komandieris arī ticis brīdināts, ka meteors varētu iedarbināt sistēmas trauksmes signālu.

Saskaņā ar šo sazvērestības teoriju, meteors, ienākot Zemes atmosfērā, sašķīda neskaitāmās daļās, kas pārvērtās milzīgās ugunsbumbās, vienu no kurām bija izdevies iemūžināt kādam aculieciniekam.

Aviācijas eksperti gan šo teoriju noraidījuši.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu