Krāpnieku šovā negaidīts pavērsiens: Puisis neiztur spriedzi (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sintija ir brīva un šarmanta meitene, kas meklē mīlestību, tāpēc nolēmusi piedalīties TV šovā «Precētie pret brīvajiem». Sezonas noslēguma sērijā gaišmatainā dāma centās noskaidrot, kuri no trim puišiem ir aizņemts, kurš brīvs.

Picu silda ar fēnu

Ainārs nolēmis neatklāt savu vārdu, tāpēc randiņā, kas norisinās dzīvoklī, kur notiek remonts, stādās priekšā kā Roberts. Sintijai ierodoties, pica ir atdzisusi un puisis nolemj to sildīt ar fēnu. Tikmēr draudzene Līga paslēpusies putekļainajos bēniņos, kur mīt arī baloži.

Sintija puisi pārbauda ar romantisku uzdevumu, tāpēc pasniedz viņam franču valodas vārdnīcas un liek pateikt ko romantisku. Brīvajai dāmai viņa izpildījums šķiet vairāk smieklīgs kā romantisks. Sintija pēc randiņa jūtās neierasti, tomēr nav pārliecināta, vai puisis patiešām ir brīvs.

Neveikli skūpsta mēģinājumi

Brīvajam puisim Kārlim prāts nesas uz pikantām izklaidēm. Savai labākajai draudzenei Elīnai viņš vaicā, vai meiteni pirmajā randiņā vajadzētu skūpstīt. Sintija randiņa laikā liek Kārlim parādīt savu plānotāju. Lai arī tas atrodas automašīnā, Sintija uzstāj, ka vēlas to apskatīt.

Brīvā meitene novelk jaciņu un aicina puisi pierādīt, ka ir brīvs, tomēr viņš to nespēja. Pēc laika Kārlis tomēr cenšas noskūpstīt Sintiju, taču arī šis mēģinājums neizdodas. Uz atvadām skūpsts tomēr sanāk, pēc randiņa Sintija atklāj, ka labprāt satiktos ar brīvo puisi vēlreiz.

Neiztur spriedzi

Aizņemtais Edgars stāsta, ka viņa mīļotā Linda ir greizsirdīga, bet dalību šovā abi uzskata par izaicinājumu. Ierodoties randiņā, Sintiju sagaida sulainis, kas viņu un Edgaru vakara gaitā apkalpo. Sintija atkal nolemj puisi pārbaudīt ar komplimentiem franču valodā, taču viņš atsaka. Edgars nepakļaujas un turpina stāstīt pasakas. Brīvā dāma, apskatot dzīvokli, atrod grāmatas, kas veltīta viņa Lindai.

Randiņa laikā Edgars aizkadrā paziņo, ka ir gatavs visā atzīties. Viņam naudu nevajagot, jo «jaunais skuķis» liekot viņam kaut ko darīt. Edgars uzskata, ka Sintija par gara valstību neko nezina un nesaprot. Tikmēr brīvā Sintija puisi uztver kā jukušu mākslinieku, bohēmistu. Edgars un Linda tomēr nolemj, ka mīlestība ir svarīgāka par naudu, tāpēc aizņemtais puisis pie Sintijas dodas ar līgavu un atzīstās. Brīvā dāma ir atvieglota un priecājas, ka jāizvēlas tikai no diviem puišiem.

Finālā Sintija vēlreiz apspriežas ar ar brīvo Kārli un aizņemto Aināru, lai noskaidrotu, kurš no abiem puišiem melo. Sintija uzskata, ka brīvais puisis ir Kārlis un uzvar šovā. Abi iegūst 1000 eiro dāvanu karti.

Atgādinām, ka «Precētie pret brīvajiem» šovā piedalās viena brīva meitene un trīs puiši, no kuriem divi ir aizņemti. Pēc tam, kad brīvā meitene satikusies ar katru no vīriešiem, viņai jāpieņem lēmums un jāsaprot, kuri divi puiši viņai melo, sakot, ka ir brīvi, bet, kurš no viņiem patiešām ir brīvs no attiecībām. Ja izvēle ir pareiza, tad meitene kopā ar brīvo puisi saņem dāvanu karti 1000 eiro vērtībā. Ja meitene kļūdās un izvēlas vienu no precētajiem puišiem, tad balvu saņem šis puisis ar mīļoto sievu.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu