Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11085112t1h114b.jpg)
Inga atsūtīja savu aukstās zupas recepti, uzskatot, ka vislabākā aukstā zupa ir gatavota ar paniņām, jo ar kefīru zupa ir ļoti bieza. Vēl svarīgi ir, kā sagriež sastāvdaļas - Ingasprāt, visu jāgriež nelielos stienīšos.
Nepieciešams:
- 4 kartupeļi
- 1 garais gurķis
- 500g marinētu biešu
- 5 vārītas olas
- 300 g sautēta šķiņķa
- sauja loku
- sauja diļļu
- 1 tējkarote mārrutku,
- 1 tējkarote sinepju
- sāls
- pipari
- 2 litri paniņu
Pagatavošana:
Gurķi un zaļumus sagriež, sāla un atstāj, lai izdalās sula.
Kartupeļus vāra ar visu mizu, olas vāra labi cietas.
Paniņām pieliek piparus, sinepes un mārrutkus, samaisa, tad pieliek visas pārējās sastāvdaļas. Bietes pievieno ar visu sulu.
Ja nepieciešams, pielej nedaudz citrona sulas. Sinepju garšai jābūt izteiktai, tāpēc, iespējams, tās jāpieliek vairāk nekā receptē norādīts.