«Rīgas ritmi» šovasar piedāvās sešas meistarklases (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar mūzikas festivāls «Rīgas ritmi» rīkos sešas meistarklases, kuras vadīs festivāla ārvalstu viesi, informēja festivāla sabiedrisko attiecību vadītāja Lelde Zaķe.

Meistarklases notiks no 29.jūnija līdz 2.jūlijam, un tās vadīs saksofonists Dereks Brauns, basģitārists Mišels Pipokinja, ģitārists Kaine Kavalkanče, pianists Džastins Kaflins, čīliešu dziedātāja un ģitāriste Kamilla Meza un perkusionists Fransuā Arkanžo.

Meistarklases norisināsies Latvijas Radio 1.studijā. Pieteikties meistarklasēm un plašāku informāciju par tām var uzzināt, rakstot e-pastā «workshop@rigasritmi.lv».

Džeza, pasaules un improvizētās mūzikas festivāls «Rīgas ritmi» šogad norisināsies no 29.jūnija līdz 2.jūlijam, piedāvājot skatītājiem 19 koncertus piecās koncertvietās, kā arī sešas meistarklases, sniedzot iespēju interesentiem tikties un mācīties no pasaulē atzītiem mūziķiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu