Atklāta dziesma, kuru Samanta Tīna izpildīs «Jaunajā vilnī» (57)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Komponists Raimonds Pauls dziedātājai Samantai Tīnai dāvinājis dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos», kuru konkursa «Jaunais vilnis» rīkotāji vēlas dzirdēt kā dziedātājas oriģināldziesmu konkursā.

Pauls jau izsenis pazīstams kā jaunu talantu atklājējs un laiku pa laikam uz sadarbību aicina jaunās paaudzes dziedātājus un dziedātājas. Vēl pavisam nesen koncertuzvedumā «Neaizmirsti mani» uz radošu dueli maestro bija izaicinājis Agnesi Rakovsku, kura bija pirmā, kas izpildīja maestro un dzejnieka Jāņa Petera jauno dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos», informēja «Mikrofona ierakstu» pārstāvji.

Pauls klāsta, ka faktiski dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos» bija sarakstījis Rakovskai un bija doma, ka viņa to arī ierakstīs. «Iedevu materiālu producentam Gintam Stankevičam, lai studijā strādā pie ieraksta. Jau pirmajā mēģinājuma reizē ierakstīt ar Agnesi radās zināmas nesaskaņas, un darbs tā arī netika paveikts. Pats nezinu kāpēc, bet tāpat, uz dullo, iedomājos par Samantu un piedāvāju to dziesmu iedziedāt viņai,» pauž Pauls.

Komponists atklāj, ka ar rezultātu ir ļoti apmierināts. Pēc pirmās versijas iedziedāšanas bijuši nepieciešami tikai pavisam sīki labojumi.

Savukārt dziedātāja min, ka viņai vienmēr ir bijušas lielas bailes no maestro. «Tas tāpēc, ka es ļoti viņu cienu un respektēju. Nekad neticēju, ka pienāks diena, kad pats Raimonds Pauls man personīgi piezvanīs un piedāvās iedziedāt savu dziesmu. Bet brīnumi, kā redzams, notiek. Un viens no maniem lielajiem sapņiem ir piepildījies. Vēl brīdi šaubījos, vai spēšu attaisnot maestro cerības, taču viss izdevās. Petera vārdi lieliski atbilst manām šā brīža sajūtām,» saka Samanta Tīna.

Jau ziņots, ka šoruden starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2016» Latviju pārstāvēs Samanta Tīna.

Konkursa finālā būs pārstāvēta arī Igaunija, Baltkrievija, Bulgārija, Gruzija, Itālija, Kazahstāna, Kirgizstāna, Moldova, Ukraina, Horvātija un Krievija. No Krievijas finālam izraudzīti trīs izpildītāji, no Ukrainas - divi, bet no pārējām valstīm piedalīsies pa vienam valsts pārstāvim.

Konkurss «Jaunais vilnis» jau otro gadu notiks Krievijas pilsētā Sočos. Šoruden konkursa fināls norisināsies no 3.septembra līdz 9.septembrim.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu