Foto: Tapusi izrāde par pieaugušu Harija Potera ģimeni, kurā nepiedalās Redklifs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/harrypottermovie/Publicitātes

Jaunās izrādes par Hariju Poteru «Harry Potter and the Cursed Child» («Harijs Poters un nolādētais bērns») producenti publicējuši pirmās oficiālās fotogrāfijas ar dažiem no aktieriem, kuri tajā piedalīsies.

Izrādē «Harijs Poters un nolādētais bērns» ir attēlots pieaudzis Harijs Poters, kurš strādā Burvestību ministrijā. Scenārija veidošanā iesaistījusies arī grāmatu sērijas autore Roulinga.

Sižetā Potera ģimene tiek attēlota 19 gadus pēc «Harija Potera» pēdējās grāmatas.

Hariju Poteru izrādē attēlos aktieris Džeimijs Pārkers (Jamie Parker). Viņš ir laimīgi precējies ar Džiniju, kuru attēlo Popija Millere (Poppy Miller). Abiem ir trīs bērni, taču vidējais bērns Albus Severus Poters, kuru attēlo Sems Klemets (Sam Clemmett), ir uzmanības centrā.

Britu aktieris Daniels Redklifs, kas visās iepriekšējās filmās atveidojis Hariju Poteru, jau pagājušajā gadā paziņoja, ka vairs neturpinās tēlot šo varoni.

Daudzi man jautā, vai turpināšu viņu spēlēt, taču es vienmēr atbildu noliedzoši. Tādēļ ka esmu to jau darījis,» Redklifs teicis amerikāņu televīzijas raidījumā «Watch What Happens Live». «Taču būs ļoti dīvaini šajā lomā redzēt kādu citu,» piebilda Redklifs.

Izrāde «Harijs Poters un nolādētais bērns» tiks rādīta Londonas «Palace Theater» teātrī, 7.jūnijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu