Amberas Hērdas cīņa par Džonija Depa miljoniem turpinās (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda otrdien iesniegusi policijā sūdzību par Holivudas zvaigzni Džoniju Depu, kurš esot bijis pret viņu vardarbīgs.

Hērda norāda, ka pārcietusi «gadiem ilgus fiziskus un psiholoģiskus pāridarījumus».

Hērdas advokāti norāda, ka aktrise atteikusies ziņot policijai par vardarbību pēc pāra strīda 21.maijā, jo nevēlējusies kaitēt Depa karjerai, kā arī centusies pasargāt savu privāto dzīvi.

Pēc laulāto strīda atklātībā nonāca fotogrāfijas, kurās 30 gadus vecā Hērda redzama ar zilumiem uz sejas.

«Džonija komanda piespiedusi Amberu ziņot Losandželosas policijai, lai atklātu patiesību. Viņa vairs nevar pakļaut sevi nepatīkamajām, nepatiesajām un ļaunprātīgajām apsūdzībām, kas piesārņojušas medijus,» norāda Hērdas advokāti. «Ambera vairākus gadus izcietusi fiziskus un psiholoģiskus pāridarījumus no Džonija puses. Ambera vairs nespēj izturēt nerimstošos uzbrukumus un melus, kas kopš 21.maija traģiskajiem notikumiem vērsti pret viņas personu.»

Pagājušonedēļ Hērda pieprasīja šķiršanos no Depa, kā arī Depam tika piemērots aizliegums tuvoties aktrisei.

Hērda tiesā ieradās ar zilumiem ap aci. Viņa sacīja, ka Deps esot viņai spēcīgi iesviedis ar «iPhone» viedtālruni.

Deps und Hērda iepazinās 2011.gadā, kad Depam vēl bija ilgas attiecības ar franču aktrisi Vanesu Paradī, kura ir viņa dēla Džeka un meitas Lilijas Rozas māte.

Deps un Hērda salaulājās pērn februārī nelielā privātā ceremonijā Losandželosā, bet pēc tam nosvinēja šo notikumu plašākā pasākumā Depa privātā salā Bahamu arhipelāgā.

Nedēļas nogalē Depa pusaugu meita Lilija Roza aizstāvēja tēvu. «Mans tētis ir jaukākais un mīlošākais cilvēks, kādu pazīstu. Pret mani un mazo brāli viņš vienmēr izturējies lieliski. Visi, kuri viņu pazīst, teiktu to pašu,» sociālajā tīklā «Instagram» rakstīja 17 gadus vecā meitene.

Depu aizstāvēja arī bijusī partnere Paradī. Atklātā vēstulē viņa nodēvēja Depu par «jūtīgu, mīlošu un mīlamu cilvēku».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu