Tiesas dokumentos atklāti Džonija Depa sievas ienākumi un izdevumi (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrises Amberas Hērdas tiesā iesniegtajos dokumentos atklājušies viņas ienākumi. No sava vīra Džonija Depa viņa šobrīd pieprasa šķiršanos, kā arī 50 tūkstošus ASV dolāru (apmēram 45 tūkstošus eiro) mēnesī, kas ir apmēram tikpat, cik aktrise tērē «pamata izdevumiem».

Tiesā iesniegtajos dokumentos Ambera Hērda norādījusi, ka gada laikā kopumā nopelna apmēram 250 tūkstošus ASV dolāru (apmēram 223 tūkstoši eiro), taču «pamata izdevumos» katru mēnesi tērē apmēram 44 tūkstošus ASV dolāru (39 tūkstoši eiro).

Par mājokļa īri vienā mēnesī viņa izdod 10 tūkstošus ASV dolāru (8,9 tūkstoši eiro), vēl 10 tūkstošus viņa izdod izklaidēm, dāvanām un brīvdienām vai atvaļinājumiem, divi tūkstoši (1,8 tūkstoši eiro) tiek tērēti apģērbam, vēl divi paredzēti restorānu apmeklējumiem un vēl 300 dolāri (268 tūkstoši eiro) tiek tērēti veļas mazgātavām un ķīmiskajām tīrītavām.

Tāpat 10 tūkstoši ASV dolāru katru mēnesi tiek izdoti mājdzīvnieku vajadzībām, kā arī publicista un aģenta algošanai.

Dokumentos norādīts, ka savai advokātei Samantai Spektorei (Samantha Spector), kas palīdz risināt šķiršanās lietu ar Depu, Hērda maksā 550 ASV dolārus stundā (492 eiro).

Bankā aktrise ir noguldījusi 25 tūkstošus ASV dolāru (22,4 tūkstoši eiro).

Kamēr Hērda, kuras izdevumi pārsniedz ienākumus, pagājušajā gadā nopelnījusi 250 tūkstošus ASV dolāru, biznesa žurnāla «Forbes» informācija liecina, ka Deps 2015.gadā nopelnījis 30 miljonus ASV dolāru (26,8 miljoni eiro). Zināms, ka kopumā Depam pieder privāta sala Bahamās, kā arī 400 miljoni ASV dolāru (apmēram 360 miljoni eiro).

Hērda no Džonija Depa pieprasa šķiršanos, kā arī 50 tūkstošus ASV dolāru (apmēram 45 tūkstoši eiro) mēnesī.

Jau ziņots, ka piektdien, 27.maijā aktrise Ambera Hērda ieradās Kalifornijas tiesā, kur pieprasījusi netuvošanās rīkojumu, kā arī paziņoja, ka Deps viņu fiziski aizskāris. Hērda tiesā ieradās ar zilumiem ap labo aci, sakot, ka viņas vīrs metis viņai mobilo telefonu. Tāpat tiesas dokumentos viņa norādījusi, ka, esot kopā ar Depu, viņa dzīvojusi bailēs.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu