«EgyptAir» katastrofa: Atklājas jaunas detaļas par pēdējās diennakts notikumiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aviokompānijas «EgyptAir» lidmašīna «Airbus A320», kas nokrita Vidusjūrā naktī uz 19.maiju, pēdējās diennakts laikā pirms katastrofas veikusi vismaz trīs avārijas nosēšanās. Kā vēsta televīzijas kanāls «France 3», lidmašīna veikusi sešus pārlidojumus pēc kārtas, pirms nokritusi. 

Šo pārlidojumu laikā starp 18. un 19.maiju regulāri darbojušās brīdināšanas sistēmas, kas ziņojušas par kādām problēmām lidmašīnā. Pēc šiem signāliem veiktas avārijas nosēšanās, un lidmašīna rūpīgi pārbaudīta, taču kļūmes tā arī netika atrastas.

Informāciju par lidmašīnas stāvokli izdevās iegūt no sistēmas, kurā tiek fiksētas kodētas ziņas starp gaisa kuģiem un zemi lidojuma laikā.

Iepriekš vēstīts, ka naktī uz 19.maiju Vidusjūrā iekrita «EgyptAir» lidmašīna, un bojā gāja 66 cilvēki. Trešdien Francijas flotes kuģim, iespējams, izdevās uztvert signālus no pazudušajām «melnajām kastēm».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu