Daniels Kreigs ieguvis lomu jaunā amerikāņu seriālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs filmēsies jaunā seriālā «Purity», kas balstīts uz amerikāņu rakstnieka Džonatana Franzena pagājušogad iznākušo grāmatu ar tādu pašu nosaukumu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Telekanāls «Showtime» pasūtījis 20 seriāla sērijas, kas tiks izdotas divu gadu laikā. Pirmo sezonu demonstrēs 2017.gadā.

Kino industrijas žurnāls «Variety» ziņo, ka Kreigs par lomu saņēmis lielu honorāru, taču neatklāj tā apjomu. 48 gadus vecais Kreigs seriālā darbosies arī kā producents.

Tā būs Kreiga pirmā lielā televīzijas loma kopš 1996.gada, kad viņš spēlēja raidorganizācijas BBC seriālā «Our Friends in the North».

Seriāla režisors būs trīsreiz «Oskara» balvai nominētais Tods Fīlds. Galvenais producents būs Skots Rudins, kurš darbojies tādās veiksmīgās filmās kā «The Grand Budapest Hotel» («Viesnīca «Diženā Budapešta»»), «The Social Network» («Sociālais tīkls») un «Moneyball» («Naudas spēle»).

Franzena romāns saņēmis slavinošas atsauksmes no kritiķiem. Tajā jauna sieviete pievienojas aktīvistu grupai un ceļo pa visu pasauli, cenšoties atrast savu tēvu.

Kreigs iepriekš izteicies, ka nevēloties filmēties jaunās Džeimsa Bonda filmās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu