Foto: Būt par Eda Šīrana dubultnieku nav nemaz tik viegli (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Vīrietis, kurš ļoti līdzinās britu dziedātājam Edam Šīranam (Ed Sheeran), atklājis, ka viņam ir grūtības tikt pie draudzenes, jo mūziķa fanes nepārtraukti abus jauc, bet puiša draudzenes tāpēc paliek greizsirdīgas.

Tajs Džouns (Ty Jones) no Mančestras atklājis, ka viņam ir grūtības veidot attiecības ar dāmām, jo viņš tik ļoti līdzinās britu dziedātājam Edam Šīranam.

21 gadus vecais Džouns, kura mati arī ir rudā krāsā, medijiem pastāstījis, ka, izejot no mājas, cilvēki vēlas ar viņu aprunāties un noskaidrot, vai viņš ir Šīrans.

«Kad Eds kļuva slavens, cilvēki nāca man klāt, runājās un vēlējās uzņemt kopīgas fotogrāfijas - tas bija traki,» situāciju komentē Tajs. «Cilvēki kļūst traki, kad domā, ka ir satikuši Edu Šīranu.»

Tomēr mūziķa līdziniekam ir izdevies satikt arī pašu Šīranu. Izrādās, ka arī viņš bijis pārsteigts par abu līdzību un domājis, ka tas ir ļoti uzjautrinoši.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu