Atklājušies ironiski fakti par aktiera Džonija Depa sievas pagātni (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda pirms vairākiem gadiem tikusi arestēta par vardarbīgu izturēšanos pret savu tā laika partneri Tasju van Rī (Tasya van Ree), vēsta slavenību tenku portāls «TMZ».

Atsaucoties uz vairākiem tiesu dokumentiem, portāls vēsta, ka Ambera Hērda un Tasja van Rī 2009.gada 14.septembrī nopietni sastrīdējušās, kā rezultātā, atrodoties Sietlas Starptautiskajā lidostā, aktrise satvērusi un iesitusi savai draudzenei pa roku.

Pēc notikušā Džonija Depa sieva tika arestēta, bet jau nākamajā dienā notika tiesas sēde, kur lieta tika izskatīta. Pēc tās Hērda tika atbrīvota.

Atgādinām, ka Hērda šobrīd pieprasa šķiršanos no sava vīra Džonija Depa. Kā iemeslu šādam lēmumam viņa min aktiera vardarbīgo izturēšanos pret viņu.

Ambera lūgusi tiesai Depam piemērot aizliegumu viņai tuvoties, kā arī apgalvo, ka attiecību laikā aktieris vairākas reizes esot viņai sitis un spēris, kā arī metis viņai ar priekšmetiem.

Deps apgalvojumus nekomentē.

Hērda no vīra pieprasa šķiršanos, kā arī 50 tūkstošus ASV dolāru (apmēram 45 tūkstoši eiro) mēnesī.

Pirms kāzām ar aktieri Džoniju Depu aktrisei Amberai Hērdai bija romantiskas attiecības ar mākslinieci Tasju van Rī.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu