Hakeris uzlauž mirušā «The Beatles» dalībnieka tvitera kontu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Hakeris otrdien uzlauzis grupas «The Beatles» bijušā dalībnieka Džordža Harisona tvitera kontu, nezinot, ka mūziķis ir miris.

«Hei, Džordž, seko kontam »@j5zlol» atsūti man privātu ziņu. Es palīdzēšu tev pasargāt savus kontus. Es negribu nodarīt neko ļaunu,» hakeris rakstīja no Harisona konta.

Paziņojumā norādītais tvitera konts pirms bloķēšanas atzina, ka neesot zinājis par Harisona nāvi. «Ak vai, es uzlauzu kāda cilvēka kontu, nezinot, ka viņš ir miris,» atklāja hakeris. «Mana vaina.»

Vēlāk hakeris no Harisona konta atvainojās par mūžībā aizgājušas slavenības konta uzlaušanu. Ziņojums drīz vien tika izdzēsts.

2001.gadā mirušā Harisona tvitera kontu uztur viņa mantojuma pārvaldītāji.

Pēdējā laikā no hakeru uzbrukumiem cietušas vairākas slavenības. Maijā tika uzlauzts amerikāņu popdīvas Keitijas Perijas konts. Pagājušā nedēļas nogalē hakeri ielauzās Kīta Ričardsa, «Bon Iver», «Tame Impala» un «Tenacious D» tvitera kontos.

No «Tenacious D» konta tika publicēta ziņa, ka miris solists Džeks Bleks. Taču grupas dalībnieki vēlāk apstiprināja, ka tas esot bijis ļauns joks.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu