Deivida Bovija producents nopeļ mūsdienu popmūziku (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūžībā aizgājušā britu dziedātāja Deivida Bovija ilggadējais producents Tonijs Viskonti nopēlis mūsdienu popmūzikas zvaigznes un izteicis pieļāvumu, ka dziedātājas Adeles vokāls varētu būt uzlabots ar datorprogrammu palīdzību, raksta vietne «The Independent».

«Radio neskan nekas labs. 90% dziesmu ir ar datoru uzlabotas balsis,» Viskonti sacīja intervijā laikrakstam «The Daily Star». «Mēs zinām, ka Adelei ir lieliska balss, taču nav nemaz zināms, vai tā ir viņas īstā balss, vai varbūt arī ar to veiktas manipulācijas. Mēs to nezinām.»

72 gadus vecais Viskonti strādājis ne tikai ar Boviju, bet arī Igiju Popu, Moriseju un grupu «Manic Street Preachers».

«Mūsdienu popa skanējums ir tik perfekts, ka tas kļuvis garlaicīgs. Viss tiek uzlabots. Es meklēju tādus virtuozus kā Hendriksu, Kobeinu un Boviju,» sacīja Viskonti.

Viņš iesaistījies telekanāla «Sky Arts TV» realitātes šovā «Guitar Star», kurā tiek meklētas īstas rokzvaigznes.

«Neviens nevar mani sajaukt ar Saimonu Kauelu,» norāda Viskonti. «Mūzikas industrijai šis ir vissliktākais laiks, taču «Guitar Star» ir solis pareizajā virzienā.»

Viskonti sadarbojās ar Boviju no 1969.gada līdz pat dziedātāja pēdējam albumam «Blackstar», kas iznāca divas dienas pirms Bovija nāves no vēža.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu