Šēra apsūdz kompāniju 800 000 dolāru izkrāpšanā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Šēra vērsusies tiesā pret investīciju kompāniju par 800 000 ASV dolāru (703 000 eiro) izkrāpšanu, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Sūdzību trešdien Losandželosas Augstākajā tiesā iesniedza fonds «Veritas Trust», kurā Šēra ir vienīgā pilnvarotā persona.

Lieta ierosināta pret investīciju kompāniju «Sail Venture Partners» un vairākiem citiem uzņēmumiem, kas apsūdzēti «riskantu un nepamantotu» ieguldījumu veikšanā. Kompānijas vadības rīcība esot bijusi «ļaunprātīga un krāpnieciska», teikts sūdzībā.

Šēra pieprasa zaudētās naudas atgūšanu, kā arī kompensāciju, taču tās apmērs nav norādīts.

Kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter» vēsta, ka no 2006. līdz 2007.gadam «Veritas Trust» biznesa menedžeris esot pārliecinājis dziedātāju ieguldīt apmēram 1,3 miljonus dolāru (1,1 miljonus eiro) kompānijā «Sail Venture Partners».

«Apsūdzētie turpināja iekasēt maksu par saviem pakalpojumiem un piesaistīja jaunus partnerus ar nepatiesiem un pārspīlēti pozitīviem solījumiem,» teikts prasībā.

Šēras karjera aizsākās 60.gados. Viņas pēdējā koncertturneja bija 2014.gadā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu