21 gadu vecas sievietes pirmais bikini foto. Viņas drosmi novērtē tūkstoši (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/lovewhatreallymatters

Leslija Millere pēdējos 18 savas dzīves gadus ir pavadījusi gaidot. Gaidot, kad beidzot varēs parādīt savu ķermeni. Ne tāpēc, ka vēlētos izrādīties, bet tāpēc, ka visu dzīvi cīnījusies ar lieko svaru.

Viņa raksta, ka visu laiku savu augumu slēpusi, jo gaidījusi, ka būs tāda, kaidai ir jābūt – pietiekami slaida, pietiekami laimīga, pietiekami pārliecināta, viņa gaidīja brīdi, kad beidzot ķermenis izskatīsies tā, kā «tam jāizskatās».

Leslija ļoti emocionāli apraksta savu cīņu ar lieko svaru – sākot no trīsgandieces atmiņām, kad vienaudži jautāja, kāpēc viņa ir daudz lielāka nekā pārējie bērni. Viņa bija svara vērotājos, kad viņai bija septiņi, deviņu gadu vecumā viņa bijusi svara samazināšanas nometnē, 11 gadu vecumā viņai veica kuņģa samazināšanas operāciju, pusaudža gados Leslija sāka griezt savu ādu, jo uzskatīja, ka tas ir pelnīti.

Kad viņai bija 20, viņa deviņu mēnešu laikā zaudēja pusi sava ķermeņa svara. Kad atzīme uz svariem bija pietiekami zema, viņa, nogurusi no lielās gaidīšanas, to izdarīja – nopirka bikini. Pirmo savā mūžā.

Pie sava foto bikini Leslija raksta, ka tagad cilvēki var apskatīt viņu visu – apaļumus, tauku kunkuļus, lieko ādu, celulītu, strijas, ķirurģiskas un pašas atstātas rētas.

«Es gribu iemācīties mīlēt visu savu ķermeni, ne tikai tā daļas. Es esmu «pietiekama». Noslēpums ir – es vienmēr esmu bijusi «pietiekama». Un jūs arī», raksta Leslija.

Laikam jau tāpēc, ka sieviete, kura daudzus gadus centusies līdzināties cilvēkam, kādu sabiedrība pieprasa un sagaida, viņas drosmi publiskot tik atklātu foto kā izcilu novērtējuši «Facebook» un Īnstagram» lietotāji.

Foto: facebook.com/lovewhatreallymatters
Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu