Austrumu slimnīcas vadītāja Slokenberga un valdes loceklis Boka pagaidām saglabā amatus (59)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) vadītāja Anita Slokenberga un valdes loceklis Viesturs Boka pagaidām amatus saglabā, šodien žurnālistiem sacīja Veselības ministrijas valsts sekretāre Solvita Zvidriņa.

Slimnīcas valdes locekļiem būs jāiesniedz ministrijai informācija par situāciju slimnīcā, vai tik tiešām veidojas vairākas rindas uz pakalpojumiem.

Pēc tam attiecīgi katra valdes locekļa darbs un atbilstība amatam tiks izvērtēta.

Zvidriņa arī norādīja, ka ir izteikusi neuzticību Slokenbergai un Bokam, tomēr amatu viņi pagaidām saglabā.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) iepriekš brīdināja, ka dienā, kad atkāpjas ministrs, Veselības ministrijai (VM) nebūtu jāpieņem nekādi strauji lēmumi par RAKUS vadību, tāpēc tie tiks nobremzēti. "Dienā, kad ministrs demisionē, ir nepieļaujami veikt šādas darbības. Viss ir jāizvērtē," sacīja Kučinskis.

Līdzīgu nostāju aģentūrai LETA pauda arī veselības ministra aizvietotājs, satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS). Viņš norādīja, ka nepiekrīt jebkādai sasteigtai un emocionāli vadītai lēmumu pieņemšanai par RAKUS amatpersonu un ārstu atstādināšanu.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu