Premjers: Belēviča rīcība nebija īsta vīra cienīga (164)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Demisionējušā veselības ministra Gunta Belēviča rīcība preses konferencē, sevi pasludinot par «naivu un lētticīgu» cilvēku, tādējādi vainu par notikušo uzveļot teju vai ārstiem, nav īsta vīra cienīga rīcība, uzskata premjers Māris Kučinskis (ZZS).

INtervijā LNT raidījumam «900 sekundes» Kučinskis sacīja:

«Viennozīmīgi, ka tā nav [īsta vīra cienīga rīcība]. Viņam pašam bija jāatbild par to, ko darījis, neatkarīgi no ārstiem. Pats pārsteidzošākais bija TAS, ka cilvēks ar tik stingru raksturu un lielu gribasspēku var pateikt - «nē, es tur patiešām nebiju tuvumā». Tas, protams, ir ārkārtīgi slikti. Viņa paziņojums ceturtdienas vakarā bija par to, ka viņš nav gribējis iegāzt ārstus. Taču tās visas ir tikai atrunas.»

Kā ziņots, pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, veselības ministrs Belēvičs atkāpās no amata.

Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu