Māte atklāj dramatisku saraksti ar dēlu, kurš mirst apšaudes laikā Orlando klubā (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mina Džastisa pastāstījusi par pārciestajām sāpēm pēc tam, kad saņēmusi īsziņas no sava dēla, kurš bijis iesprostots Orlando geju nakts klubā «Pulse», vēsta «The Guardian». 

Orlando geju klubā notikušās apšaudes laikā nogalinātā vīrieša māte atklājusi, ka saņēmusi no dēla īsziņas, kad viņš bijis iesprostots kluba tualetē.

30 gadus vecais dēls mammai sūtījis īsziņas ar tekstu: «Mammu, es tevi mīlu!»

Vēlāk Mina saņēmusi no dēla ziņu, ka klubā notiek apšaude. Vīrietis Minai lūdzis izsaukt policiju, bet vēlāk atrakstījis: «Es miršu.»

Pulksten 2:39 vīrietis rakstījis: «Viņš nāk, es miršu. Joprojām esmu tualetē. Mēs esam viņam rokās. Viņš ir tualetē kopā ar mums.»

Vairākas stundas pēc sarakstes Mina nekādu ziņu no sava dēla nesaņēma.

Vēlāk varasiestādes apstiprinājušas, ka sievietes dēls liktenīgajā naktī miris.

Jau vēstīts, ka svētdien geju klubā Orlando kāds vīrietis noslepkavoja 50 cilvēkus.

Vēl 53 cilvēki uzbrukumā guva ievainojumus, bet pats slepkava apšaudē ar policiju tika likvidēts.

Par slaktiņu aizdomās turamais 29 gadus vecais Omārs Matīns bija islāmticīgs afgāņu izcelsmes ASV pilsonis, un šobrīd tiesībsargāšanas iestādes cenšas noskaidrot, vai viņam bijuši sakari ar islāma ekstrēmistiem.

Matīns bija precējies, un viņam ir dēls.

Ar teroristisko grupējumu «Islāma valsts» saistīti avoti jau uzņēmušies atbildību par šo slaktiņu. Šādu paziņojumu izplatījis par «ziņu aģentūru» dēvētais teroristiskās organizācijas atzars «Amaq».

Amerikāņu mediju intervētie slepkavas radinieki apgalvo, ka Matīns, kurš strādājis par apsargu mazgadīgo noziedznieku aizturēšanas centrā, neesot bijis īpaši reliģiozs.

Taču tie atzīst, ka viņš esot ienīdis gejus, kā arī sitis savu bijušo sievu. Turklāt Matīnam esot bijuši arī garīgi traucējumi.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu