Atklājas negaidītas un mulsinošas detaļas par Orlando šāvēja dzīvi (203)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iespējams, ka Orlando šāvējs, kurš pagājušas svētdienas naktī geju klubā «Pulse» nogalināja 49 cilvēkus, pats bijis gejs, vēsta «Daily Mail».

Par to liecinot jauni fakti par Omāra Matīna dzīvi. Matīna bijusī sieva un viņa bijušais klasesbiedrs atklājuši, ka viņiem vienmēr bijušas aizdomas par Matīna seksuālo orientāciju. Tāpat atklājies, ka Matīns vismaz 12 reizes apmeklējis geju klubu «Pulse» , kā arī izmantojis geju iepazīšanās portāla aplikāciju «Jack'd».

Matīna pirmā sieva, ar kuru viņš iepazinās internetā 2009.gadā un drīz pēc tam apprecējās, pirmdien sniedza interviju Brazīlijas televīzijai. Uz interviju viņa bija ieradusies kopā ar tagadējo vīru. Viņš atklāja, ka Matīna bijusī sieva stāstījusi viņam, ka Matīnam bijušas homoseksuālas noslieces, un viņa tēvs viņu vairākkārt apsaukājis par «geju».

Viņš tāpat paudis, ka neuzskata, ka Matīna asiņainais terorakts balstīts islāma ticībā.

Bijusī sieva pastāstījusi, ka Matīns bijis psihiski nestabils, viņa netic, ka viņš bijis «Islāma valsts» sastāvā, kaut pats to pa telefonu apgalvojis ārkārtas dienestiem

Klasesbiedrs, savukārt, atklājis, ka masu slepkava 2006.gadā viņu aicinājis uz randiņu. Viņi kopā apmeklējuši geju klubus. Matīns viņu aicinājis uz randiņu, taču ticis noraidīts.

Vīrietis, kurš nevēlējās atklāt savu vārdu, sacījis, ka Matīns ļoti gribējis iederēties un tikt pieņemts, taču viņš nevienam neesot paticis, jo bijis ļoti dīvains.

Tāpat Matīns vairākkārt redzēts klubā «Pulse», kur viņš parasti esot sēdējis stūrī un viens pats dzēris. Dažkārt Matīns esot pārdozējis alkoholu un kļuvis skaļš un rupjš.

Citi zinājuši stāstīt, ka Matīns apmeklējis šo klubu veselus trīs gadus.

Komentāri (203)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu