Orlando slaktiņā izdzīvojušais: Šaujot cilvēkus, uzbrucējs smējās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Orlando slaktiņā izdzīvojis vīrietis medijiem pastāstījis par dramatiskajiem svētdienas nakts notikumiem klubā «Pulse» – uzbrucējs neesot runājis, bet, šaujot uz cilvēkiem, viņš esot smējies, vēsta Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Kā ziņots, svētdien notikušā apšaudē Orlando geju klubā «Pulse» tika nogalināti 49 cilvēki, bet vēl 53 cilvēki tika ievainoti. Uzbrukumu sarīkoja Omārs Matīns – islamticīgs ASV pilsonis, kurš tika nogalināts apšaudē ar policiju.

26 gadus vecais Normans Kasiano apšaudē guva vairākus ievainojumus, tomēr jau pirmdien viņš tika izrakstīts no slimnīcas.

Saskaņā ar šobrīd pieejamo informāciju, Kasiano ir vienīgais izdzīvojušais no aptuveni 30 cilvēkiem, kas pēc apšaudes sākuma, bija paslēpušies kluba «Pulse» tualetēs.

Pēc kāda laika tualetēs ienāca arī uzbrucējs, kurš sāka šaut uz cilvēkiem.

«Visbiedējošākais bija tas, ka viņš [Metīns] neko neteica. Vēl biedējošāk bija tas (..), ka viņš smējās,» notikušo atcerējās Kasiano, uzbrucēja smieklus nodēvējot par fanātiskiem.

Pēc apšaudes kluba tualetēs Kasiano bija spiests rāpties pāri cilvēku līķiem, lai tiktu ārā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu