Foto: «Seksīgais cietumnieks» turpina kārdināt dāmas (110)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Džeremijs Mīks (Jeremy Meeks), kurš pirms vairākiem gadiem piesaistīja sieviešu uzmanību un kļuva par «interneta sensāciju», pateicoties cietumā uzņemtajai fotogrāfijai, uzsācis savas modeļu gaitas.

Sociālās vietnes «Instagram» profilā Džeremijs Mīks publicējis savu pirmo modeļu foto, kuru uzņēmis fotogrāfs Džims Džordans (Jim Jordan). Mīks modeļu karjeru uzsācis aģentūrā «White Cross Management».

Pirms vairākiem gadiem internetā tika publicēta Džeremija cietumā uzņemtā fotogrāfija, par kuru sajūsminājās daudzas sievietes, nodēvējot viņu par «seksīgo cietumnieku». 

Arī šobrīd publicētais foto raisījis dāmu sajūsmu. «Instagram» publicētā foto komentāros sievietes sajūsminās par Mīka zilajām acīm un skatienu.

Jau ziņots, ka 30 gadus vecais Džeremijs Mīks 2014.gada 18. jūnijā Kalifornijā tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un citiem noziegumiem. Viņa cietumā uzņemtā fotogrāfija tika publicēta internetā un tagad kļuva par sensāciju, jo ātri vien piesaistīja sieviešu uzmanību.

 

#warriors #dubnation #hometeam

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Komentāri (110)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu