«Islāma valsts» sociālo tīklu profili pēc hakeru uzbrukuma slavē homoseksuāļus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Hakeri veikuši uzbrukumu vairākiem teroristu grupējuma «Islāma valsts» sociālā tīkla «Twitter» kontiem, un tajos nu ir lasāmas dažādas ziņas, kurās tiek slavināti geji, kā arī norādītas saites uz geju porno vietnēm, vēsta «Mail Online». 

Pēc Orlando slaktiņa vairākos «Islāma valsts» sociālā tīkla «Twitter» kontos ir redzamas dažādas bildes, kā piemēram, ar varavīksni un uzrakstiem «Esmu gejs un esmu lepns». Tiek norādīts, ka hakeri jau vairākus mēnešus uzbrūk teroristu grupējuma sociālo tīklu kontiem. 

Tā kā «Islāma valsts» slavējusi Omāra Matīna pastrādātās slepkavības, hakeri tagad nolēmuši izmantot gejus slavinošu tēmu, ar ko aizpildīt uzlauzto sociālo tīklu saturu. 

«Teroristi priecājas par notikušo, taču mums viņiem jebkādā veidā ir jāatriebjas par nevainīgu cilvēku zaudētajām dzīvībām. Tas, ko viņi izdarījuši, nav piedodams,» teica viens no hakeriem. 

Pavisam ir uzlauzti vairāk nekā 200 «Islāma valsts» profilu, un tagad tajos ir redzami attēli un teksti homoseksuāļu atbalstam. 

Tiek atgādināts, ka teroristi plaši izmanto sociālo tīklu «Twitter», kurā tiek publicēti aicinājumi uz vardarbību un terorismu. Kopš 2015.gada «Twitter» ir slēdzis vairāk nekā 125 000 kontus, kas ir saistīti ar teroristiem. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu