Teilorei Sviftai jauns romāns divas nedēļas pēc šķiršanās (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) slepus satiekas ar britu aktieri Tomu Hidlstonu (Tom Hiddleston), vēsta ārvalstu izdevums «The Sun», kas publicējis jaunā pāra fotogrāfijas.

Divas nedēļas pēc Teilores Svfitas un viņas bijušā drauga, skotu dīdžeja Kelvina Herrisa (Calvin Harris) šķiršanās dziedātājai uzradušās jaunas attiecības.

Izdevums publicējis attēlus, kuros Svifta un Hidlstons redzami romantiski pavadot laiku pie Atlantijas okeāna, Rodailendā.

«Viņi apskāvās un skūpstījās, neskatoties uz to, ka pludmalē bija apmēram 20 citi cilvēki,» stāsta aculiecinieks. «Viņi izskatījās kā jauns, tikko iemīlējies pāris, kam vienalga, ko domā citi.»

Zināms, ka Svifta un Hidlstons pirmo reizi iepazinās kādā pasākumā maijā. Uzzinot, ka Teilore ir brīva, Toms uzaicinājis viņu satikties, vēsta avoti.

Pēc tam, kad tīmeklī parādījās jaunā pāra kopīgas fotogrāfijas, Sviftas bijušais draugs Kelvins Herris izdzēsis abu kopīgās fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem un pārstājis sekot viņas profiliem.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu