Orlando šāvējs figurējis dokumentālajā filmā (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Omārs Matīns, kurš geju naktsklubā «Pulse» Orlando nogalināja 49 cilvēkus, figurējis 2012. gada dokumentālajā filmā par enerģētikas giganta «British Petroleum» (BP) naftas platformas avāriju «The Big Fix».

Matīns dokumentālās filmas uzņemšanas laikā strādājis par nakts apsargu vienā no pludmalēm Floridā, kur notika naftas savākšana. Nezinot, ka tiek filmēts, Matīns «The Big Fix» filmas veidotājiem pauda kritiku, ka arī naftas savācējiem tas ir tikai bizness. «Tas viss visiem šeit ir pie vienas vietas. Visi šeit esošie ir te, lai saņemtu algu. Viņi cer, ka iztecēs vēl vairāk naftas un vēl vairāk cilvēki sūdzēsies, lai viņiem būtu darbs,» viņš teica.

«Jo, kad cilvēkus atlaidīs, viņiem tas būs slikti. Viņi grib, lai notiek vēl jaunas nelaimes. Jo tā notiek tā naudas taisīšana.»

2010.gadā notikusī katastrofa uz naftas ieguves platformas Meksikas līcī tiek uzskatīta par lielāko šāda veida ekoloģisko katastrofu pasaules vēsturē.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu