Noklausies! «Prāta Vētra» un «Musiqq» ieraksta kopīgu dziesmu (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Prāta Vētras» un «Musiqq» dalībnieki ar prieku piedāvā klausītāju vērtējumam abu grupu kopīgo veikumu – dziesmu «Debesis iekrita Tevī».

Dziesmu, kuras autors ir Marats Ogļezņevs, «Prāta Vētra» un «Musiqq» ierakstīja sadarbībā ar zviedru producentu Povel Olsson, bet ideja par šādu kopprojektu radās, gatavojoties koncertam Liepājā un domājot par to, kā iepriecināt un pārsteigt skatītājus. Zīmīgi, ka abi «Musiqq» dalībnieki ir liepājnieki.

Sadarbību komentē Renārs: «Gada sākumā, viesojoties pie Marata, parādīju viņam kādu savu dziesmu ar domu pamēģināt to ierakstīt kopā. Savukārt Marats ieminējās, ka arī viņam ir viena iestrāde un atskaņoja «Debesis iekrita Tevī». Turpat mājas studijā iedziedāju demo, kas beigu beigās tā arī palika gala versija. Vislielākās diskusijas mums izvērsās par aranžējumu – labākais risinājums nāca no Zviedrijas - Povel Olsson, zviedru mūziķis un producents, kuru uzrunāja mūsu menedžments, trāpīja visām gaumēm un piedāvāja variantu, kas beidzot gāja pie sirds gan «Musiqq», gan «Prāta Vētrai»!».

«Esam gandarīti un, protams, ļoti priecīgi par sadarbību ar Latvijas normālākajiem čaļiem - Prāta Vētru! Paldies Renāram, ka uzrunāja un neatstāja novārtā ieceri par kopīgu dziesmu. Visi kopā esam realizējuši saskanīgu balādi – «Debesis iekrita Tevī», komentē Marats.

Noklausies!

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu