«Weekend Festival Baltic» oficiālās <i>afterparty</i> ballītes katru festivāla dienu! (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Festival Baltic», kurš norisināsies no 4. - 6. augustam Pērnavas pludmalē, organizē arī afterparty ballītes vietējos klubos - «Sunset» un «Sugar», portālam «Apollo» ziņo pasākuma organizatori.

Visās trīs festivāla norises naktīs naktsklubos uzstāsies deju mūzikas mākslinieki. «Sunset» klubā uz skatuves kāps Don Diablo, Otto Knows, Alex Mattson, »TJR», Syn Cole un «Cartoon», savukārt «Sugar» klubā uzstāsies Michael Calfan, Tungevaag & Raaban un «Watermät».

Programma:

Klubs «Sunset»:

Foto: Publicitātes foto
  • 4. augusts: TJR, Syn Cole, Kristja Hirmo, Bad J
  • 5. augusts: Otto Knows, Alex Mattson, MHKL Bombossa Brothers, Rulers Of The Deep
  • 6. augusts: Don Diablo, Cartoon, Kert Klaus, The Second Level

Klubs «Sugar»:

Foto: Publicitātes foto
  • 4. augusts: Watermät, Bombossa Brothers, Kermo Hert
  • 5. augusts: Michael Calfan, Kert Klaus, Kristjan Hirmo
  • 6. augusts: Tungevaag & Raaban, Kristjan Hirmo, Sven Arusoo

Klubi katru vakaru durvis vērs plkst. 23:00, vecuma ierobežojums - no 18 gadu vecuma. Biļetes afterparty ballītēm ir pieejamas www.weekendbaltic.com.

Atgādinām, ka 2016.gada «Weekend Festival Baltic» saviem apmeklētājiem uz četrām skatuvēm piedāvās pasaules līmeņa cienīgu programmu trīs dienu garumā. Ap 90 mūziķu no visas pasaules, tai skaitā Avicii, Martin Garrix, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Afrojack, Knife Party, Robin Schulz, Rudimental, «Brainstorm» un daudzi citi sniegs neaizmirstamus muzikālus priekšnesumus, kas tiks papildināti ar elpu aizraujošiem specefektiem – kopā radot šīs vasaras grandiozāko pieredzi.

Biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu