Austrumu slimnīca izstrādās kārtību, kādā «VIP cilvēki» varēs nemanīti saņemt pakalpojumus (266)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca izstrādās kārtību, kādā «VIP cilvēki» par pilnu maksu varēs saņemt pakalpojumus tā, lai par to neviens neuzzinātu, šodien žurnālistiem pastāstīja slimnīcas valdes priekšsēdētāja Anita Slokenberga.

Viņa skaidroja, ka slimnīca strādā pie tā, lai izstrādātu jaunu kārtību šādiem «īpašajiem pacientiem». «Nav noslēpums, ka ir VIP cilvēki, visur ir VIP. Un mēs izstrādāsim kārtību, kādā veidā par pilnu maksu tiek apkalpoti šāda veida pacienti,» skaidroja slimnīcas vadītāja un piebilda, ka šādi pacienti vēlas būt inkognito.

Taujāta, vai tas nozīmē, ka gadījumā, ja kāds ministrs vēlēsies veikt izmeklējumus tā, lai par to neviens neuzzinātu, viņam tiks piemērota šī kārtība, Slokenberga atbildēja apstiprinoši un norādīja, ka tādā gadījumā būs kārtība, kā šos pakalpojumus saņemt par pilnu maksu.

Arī uz jautājumu, vai bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs bija šāds «VIP pacients», Slokenberga atbildēja apstiprinoši.

Viņa piebilda, ka slimnīcai jau savulaik bijusi šāda kārtība, bet tagad tā tiks labota.

Kā ziņots, līdzšinējais veselības ministrs Belēvičs pagājušajā nedēļā atkāpās no amata pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību. Tāpat Belēvičs paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas un nolēma nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Zaļo un zemnieku savienība pēc tam lēma veselības ministra amatam virzīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadītāju Andu Čakšu, kuru jau vakar Saeima apstiprināja jaunajā amatā.

Komentāri (266)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu