Džonijs Deps joprojām nedrīkst tuvoties savai sievai (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uz vēlāku laiku pārcelta tiesas sēde, kurā piektdien bija plānots izskatīt vardarbībā apsūdzētajam Holivudas aktierim Džonijam Depam piespriesto aizliegumu tuvoties sievai Amberai Hērdai.

Kā jau ziņots, pagaidu aizliegums tuvoties 53 gadus vecajam Depam tika noteikts pēc tam, kad 30 gadus vecā Hērda apgalvoja, ka četrus gadus ilgo attiecību laikā aktieris esot bijis «vārdiski un fiziski vardarbīgs» pret viņu.

Losandželosas Augstākās tiesas pārstāve sacīja, ka sēde pārcelta uz 15. un 16.augustu.

Depa un Hērdas advokātiem ceturtdien bija telefonsaruna ar tiesnesi.

Depa advokāts norādīja, ka sēdes pārcelšana ļaus viņa klientam piesaistīt vairāk liecinieku, lai aizstāvētos pret Hērdas apsūdzībām.

Hērda 23.maijā ierosināja šķiršanos. Viņa apgalvoja, ka divas dienas pirms tam Deps dusmu uzplūda sviedis viņai ar «iPhone» viedtālruni, kas atstājis zilumus uz aktrises sejas. Tiesas dokumentos Hērda sacīja, ka Depa «pagātnē ir pārmērīga alkohola un narkotiku lietošana» un viņa dzīvojusi «bailēs no vīra».

27.maijā tiesnesis izdeva aizliegumu Depam tuvoties Hērdai, ar kuru viņa laulība ilga 15 mēnešus.

Depa advokāti apgalvo, ka Hērda ar apsūdzībām vardarbībā cenšoties panākt, lai lieta tiktu atrisināta ārpus tiesas, samaksājot viņai dāsnu summu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu