«Lady Gaga» pretendē uz lomu filmā «A Star Is Born» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja «Lady Gaga» varētu iegūt lomu muzikālajā filmā «A Star Is Born», kuras režisors būs aktieris Bredlijs Kūpers, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

30 gadus vecā dziedātāja šogad saņēma «Zelta globusa» balvu par lomu šausmu seriālā «American Horror Story: Hotel».

Sākotnēji galvenā loma filmā «A Star Is Born» tika piedāvāta dziedātājai Bejonsai. Taču vietne «Dedaline» vēsta, ka «Lady Gaga» sniegusi pārliecinošu tēlojumu lomas izmēģinājumos, padarot viņu par Kūpera favorīti.

«A Star Is Born» iepriekšējās versijās galveno lomu spēlējušas Dženeta Geinore, Džūdija Gārlanda un Bābra Streizande.

Bija paredzēts, ka filmu par jaunas dziedātājas ceļu uz mūzikas zvaigznes karjeru uzņems režisors Klints Īstvuds, bet filmā spēlēs Bejonsa. 2011.gadā Īstvuds aizgāja no projekta, lai strādātu pie filmas «Jersey Boys». Ārzemju mediji vēsta, ka jaunais režisors Kūpers un kinostudija «Warner Bros» neesot varējusi samaksāt Bejonsas prasīto honorāru, tāpēc sākti citas galvenās lomas tēlotājas meklējumi.

«Deadline» norāda, ka kinolentes plānotais budžets esot 30 miljoni ASV dolāru (27 miljoni eiro), kas pēc Holivudas standartiem ir visai pieticīgs.

«Lady Gaga» spēlējusi nelielas lomas kinolentēs «Sin City: A Dame to Kill For» («Grēku pilsēta: Liktenīgā sieviete») un «Machete Kills» («Mačete nogalina»).

«Lady Gaga» atgriezīsies seriāla «American Horror Story» sestajā sezonā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu