Prinsa neizdotos ierakstus varētu izmantot mūziklā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūžībā aizgājušā amerikāņu dziedātāja Prinsa mantojuma pārvaldītājs pieļāvis, ka neizdotos mūzikas ierakstus varētu izmantot mūzikla veidošanā.

Piektdien tiesa par Prinsa mantojuma pārvaldniekiem iecēla bijušo ierakstu kompānijas EMI vadītāju Čārlzu Kopelmanu un ilggadējo Prinsa advokātu un menedžeri Londelu Makmilanu.

«Mēs labi pavadīsim laiku,» intervijā laikrakstam «New York Post» par mantojuma lietu kārtošanu sacīja Kopelmans. «Būs ļoti daudz darba. Tur ir velves, kas pilnas ar mūziku.»

Viņš pieļāva, ka neizdotās dziesmas varētu izmantot Brodvejas mūziklā vai cirka trupas «Cirque du Soleil» šovā.

Trupa «Cirque du Soleil» iestudējusi krāšņu izrādi par mirušo popmūzikas zvaigzni Maiklu Džeksonu.

«Prinss bija mūzikas ikona «The Beatles» un Maikla Džeksona līmenī. Viņa atstāto mūziku vajag godināt. Lai arī viņa vārds bija Prinss, es viņu vienmēr esmu uzskatījis par mūzikas karali,» uzsvēra Kopelmans.

Kā jau ziņots, 57 gadus vecais Prinss 21.aprīlī tika atrasts miris ierakstu studijas «Paisley Park» liftā. Studijas ēkā bija arī Prinsa dzīvesvieta.

Autopsijas rezultāti apstiprina medijos izskanējušās ziņas, ka amerikāņu dziedātājs Prinss miris no opioīdu pārdozēšanas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu