Keita Vinsleta pretendē uz galveno lomu Vudija Allena filmā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktrise Keita Vinsleta piedalās pārrunās par galvenās lomas atveidošanu amerikāņu režisora Vudija Allena nākamajā filmā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Maijā, kad Allens piedalījās Kannu kinofestivālā ar savu nesenāko kinolenti «Cafe Society», medijos no jauna uzjundīja režisora meitas Dilanas apsūdzības, ka Allens viņu bērnībā seksuāli izmantojis.

Par spīti apsūdzībām, daudzas slavenas Holivudas zvaigznes labprāt spēlē Allena filmās.

Drīzumā noslēgšoties Vinsletas pārrunas par galveno lomu Allena nākamajā kinolentē, kuras filmēšana sāksies rudenī, vēsta kino industrijas žurnāls «Variety».

Tā būs pirmā reize, kad «oskarotā» aktrise Vinsleta strādās kopā ar Allenu.

Ar «Cafe Society» pirmizrādi tika atklāts šī gada Kannu kinofestivāls. Pirmizrādes rītā žurnāla «The Hollywood Reporter» interneta vietnē tika publicēts Allena un aktrises Mias Farovas dēla Ronana Farova raksts, kurā viņš aizstāvēja māsu.

Farovs nopēla medijus par nepietiekamu uzmanību pievēršanu Dilanas apsūdzībām un Allena neizjautāšanu par tām.

Pirms «Cafe Society» pirmizrādes pasākuma vadītājs Lorāns Lafits šokēja skatītājus ar joku, kurā salīdzināja Allenu ar nepilngadīgas meitenes seksuālā izmantošanā apsūdzēto poļu režisoru Romānu Polaņski. «Ļoti jauki, ka jūs tik daudzas filmas rādiet Eiropā pat tad, ja ASV neesat notiesāts par izvarošanu,» teica franču aktieris.

Kā jau ziņots, 1992.gadā pirmoreiz parādījās ziņas par to, ka Allens apsūdzēts ar aktrisi Miu Farovu adoptētās meitas Dilanas seksuālā izmantošanā. Allens noliedza apsūdzības, un pēc gada lieta tika izbeigta.

2014.gadā Dilana, kura tolaik bija 28 gadus veca, laikrakstā «New York Times» aprakstīja septiņu gadu vecumā piedzīvoto seksuālo varmācību.

Allens Kannu kinofestivālā sacīja, ka vairs nepievēršot uzmanību apsūdzībām. «Es par to nekad nedomāju,» viņš teica. «Es strādāju. Man tas palīdz. Daudzus gadus esmu bijis ļoti produktīvs tāpēc, ka nedomāju par sevi.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu