Kas gaidāms šomēnes? Lasi jūlija horoskopā (8)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūlija mēneša horoskops

AUNS Jūlija pirmajās divās nedēļās var rasties problēmas ar darba devējiem, ietekmīgām personām un valsts iestādēm. Šis nav labvēlīgākais periods, lai meklētu autoritatīvu personu palīdzību juridiskās lietās. Pat lai paveiktu sīkus, nenozīmīgus darbiņus, būs nepieciešama izteikta disciplīna un organizētība. Kopumā šomēnes maz laika atliks ģimenei, mīļotajam cilvēkam, kas var pasliktināt jūsu savstarpējās attiecības. Iespējams, dēļ pārmērīgas emocionālas uzbudinātības, tu vari nonākt nejaukās, pat nedaudz bīstamās situācijās. Centieties pēc iespējas atslābināt savu nervu sistēmu un neļaut sīkām, ikdienišķām nebūšanām uzvilkt sevi. Nav izslēgts, ka pašās mēneša beigās nedaudz mainīsies tava pasaules uztvere. Iezīmēsies vēlme smalkāk izprast politiskās, ekonomiskās norises, daudz globālākā līmenī.

VĒRSIS Kaut arī ir pats vasaras pilnbrieds, tu daudz laika veltīsi mācībām, sevis pilnveidošanai. Esi drošs, tava centība noteikti atmaksāsies. Jauniegūtās zināšanas ļaus ne tikai sekmēt tavu konkurētspēju darba tirgū, bet arī cels tavu pašapziņu. Sākot ar jūlija vidu, tu vari sākt jaunus darījumus, tie būs veiksmīgi. Mēģini būt iejūtīgāks, vērīgāks pret tuviniekiem, izpalīdzi, ja tev tiek lūgts padoms vai materiālais atbalsts. Jūlijs nesīs tev daudz dažādu sabiedrisku pasākumu, varbūt pat pats rīkosi kādu saietu, prezentāciju. Mīlas jomā sarežģījumi iespējami vienīgi tad, ja būsi pārāk stūrgalvīgs, neiecietīgs. Jūlija beigās labāk nodarboties tikai ar pašām nepieciešamākajām lietām, ambiciozas aktivitātes sevi neattaisnos.

DVĪŅI Mēneša sākumā izvairies no lieka riska. Neiesaisties finansiālās avantūrās un atturies no pārgalvīgiem izgājieniem ārpus darba. Visprātīgāk rīkosies tie, kuri rūpīgi pildīs savus ikdienas pienākumus un vairāk laika veltīs garīgām lietām, centīsies skaidrāk apzināties savu dzīves misiju. Attiecībās ar apkārtējiem ātri radīsi kopīgu valodu, taču nekļūsti pārlieku pļāpīgs, jo tas savukārt atgrūdīs līdzcilvēkus no tevis. Ja esi plānojis doties atvaļinājumā, labāk to darīt, sākot ar jūlija trešo nedēļu. Mājas dzīvē tev patiks būt brīvam, neatkarīgam. Otrā pusīte tev būs gan sarunu biedrs, gan cilvēks, ar kuru kopā baudīt romantiskus piedzīvojumus. Ja dodies tālākā ceļā, labāk izvairies no ūdens transporta.

VĒZIS Saistīs miers, klusums un ģimenes locekļu tuvums. Iespējams, tu nopietni pievērsīsies sava mitekļa labiekārtošanai, remontēšanai. Nebaidīsies daudzus darbus darīt pats, tieši pretēji, paša sasniegtais liksies dubultā vērtīgs. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku nevajadzētu kļūt pārāk uzstājīgam. Ja dosi lielāku izvēles brīvību savam partnerim, spēsi padarīt attiecības vieglākas, patīkamākas. Atvasītes lieliski pratīs uzlabot tavu omu, tai pašā laikā, ļoti sekmīgi manipulēs ar tavām jūtām, tādejādi panākot, ka tu izpildi viņu kaprīzes. Laikam jau tomēr tev vajadzēs pa brīžam izrādīt lielāku stingrību, nelokāmību. Darba lietas šomēnes ritēs savu gaitu un par tam īpaši jāuztraucas nebūs!

LAUVA Mēnesis kopsummā būs patīkams, tev labvēlīgs. Tai pašā laikā, neizaicini likteni, nesāc pārāk paļauties tikai uz tīru veiksmes momentu. Jo apdomīgāk izplānosi savus turpmākos plānus, jo mazāk pārsteigumu tevi gaida, ceļā uz panākumiem. Jūlijs var izrādīties ražīgāks radošās pasaules Lauvām. Taču tas nenozīmē, ka biznesa pasaules pārstāvji sēdēs dīkstāvē. Ja tev nepieciešams organizēt ar reklāmu, prezentācijām saistītas lietas, dari to labāk mēneša vidū, jo tad tev lieliski izdosies iekarot apkārtējo uzmanību, izpelnīties viņu uzslavas. Jūlija izskaņā vari ļaut sev vairāk atpūsties, paslinkot. Varbūt kopīgi ar ģimeni dodieties nelielā izbraucienā, apmeklējiet kultūras pasākumus vai sarīkojiet dārza svētkus.

JAUNAVA Tavas darba spējas būs patiesi apskaužamas. Neskatoties uz apkārt valdošo haosu un steigu, tu metodiski pildīsi savus pienākumus un darīsi to ar izcilību. Jūlijs piemērots dažādu formalitāšu kārtošanai, mantojumu lietām, lietišķajām tikšanām. Kāda Jaunava var aizdomāties par sava biznesa izveidi vai esošā uzņēmuma paplašināšanu. Ja darba lietas problēmas nesagādās, tad privātā dzīve, diemžēl liks pamatīgi pasvīst, lai viss noritētu, kā klājas. Mīļotais brīžiem principiāli nevēlēsies samierināties, ar tavu pārmērīgo aizņemtību. Savukārt tev liksies, ka otrā pusīte ir kļuvusi pārāk kaprīza. Jebkurā gadījumā, lai izvairītos no liekiem strīdiem, centies būt romantiskāks, biežāk sagādāt nelielus pārsteigumus partnerim, pabūt divvientulībā ar viņu.

SVARI Galvā var šaudīties grandiozas idejas, kuras tā vien prasīsies tapt realizētas. Tomēr, galvenais šķērslis tam būs tava neizlēmība un svārstīgums. Apzinies, līdz ko tiksi galā ar nedrošības sajūtu, šaubām, tavi panākumi nebūs ilgi jāgaida. Iespējams, laulātais spēs atrast īstos vārdus, lai tevi uzmundrinātu, palīdzētu rast vajadzīgo iekšējo nosvērtību, stabilitāti. Atliek vien izklāstīt otrajai pusītei savus plānus un ieklausīties viņas padomos. Jūlija trešā un ceturtā nedēļa būs patiesi intensīva. Tev vajadzēs apliecināt, ka esi spējīgs, ne tikai noturēt profesionālo latiņu esošajā augstumā, bet arīdzan uzstādīt daudz ambiciozākus mērķus. Nemoki sevi ar pārmērīgu paškritiku, tev viss izdosies!

SKORPIONS Jūlija sākums nav gluži piemērots jaunu darbu sākšanai, ceļojumiem, pētniecības darbiem. Tev daudz sekmīgāk padosies radošas lietas. Ja profesionāli neesi saistīts ar mākslas jomu, tad esi ļoti uzmanīgs, kārtojot naudas vai juridiskās lietas. Attiecībās ar kolēģiem neesi tik noslēgts un ass, mēģini ieturēt atsaucīgāku, pretimnākošāku nostāju. Mēneša vidus nesīs patīkamas pārmaiņas. Iespējams, darba kolektīvā parādīsies jauna persona, kura manāmi piesaistīs tavu uzmanību, padarīs ikdienu krāšņāku. Nav izslēgts, kāds aizsākts projekts sāks nest pirmos augļus, iekarot klientu uzticību. Jūlija izskaņā tu vairāk uzmanības veltīsi mājas solim. Atvasītes patiesi priecāsies, par papildus uzmanību no tavas puses.

STRĒLNIEKS Tevī modīsies jaunas enerģijas rezerves. Būsi gatavs vai kalnus gāzt. Zvaigznes silti iesaka radušos spēkus ievirzīt praktiskā gultnē. Vari risināt sen sasāpējušus jautājumus, pievērsties fiziskam darbam, veltīt vairāk laika sportiskām nodarbēm. Profesionālajā jomā svarīgāki izrādīsies jūlija sākuma un izskaņu periodi. Iespējams, ne reizi vien dosies komandējumā vai kā citādi veidosi saikni ar ārzemēm. Labvēlīgāks mēnesis tiem Strēlniekiem, kuri strādā žurnālistikas, tūrisma, apkalpošanas jomās. Arī zinātnē esošie spēs sniegt savu artavu. Erotiskajā plānā jūlijs būs gana raibs un atmiņā paliekošs. Galvenais, neļauj pārmērīgām kaislībām pāraugt greizsirdībā vai privātīpašnieciskumā.

MEŽĀZIS Mēneša sākums var nes zināmu emocionālo spriedzi, kura būs saistīta, ar nesaskaņām privātajā dzīvē. Neļauj nebūšanām mājas lietās ietekmēt tavu profesionālo sniegumu. Iespējams, tev vajadzēs kādu cilvēku no malas, kuras uzticēt savus pārdzīvojumus, no kura smelties iedvesmu jauniem iekarojumiem. Jūlija gaitā, kā Mežāzis var sākt interesēties par filozofiskām lietām, jo tās palīdzēs pavisam savādāk palūkoties, uz notiekošo un varbūt par rast atbildes, uz aktuālajiem jautājumiem. Ja būsi gatavs no sirds izrunāties ar partneri, atzīt savas kļūdas un diplomātiski norādīt uz lietām, kuras neapmierina tevi, viss pamazām normalizēsies arī attiecībās ar mīļoto. Jūlija izskaņa solās būt daudz jaukāka, emocionāli pacilājošāka. Šis ir atbilstošs brīdis visa veida ceļojumiem.

ŪDENSVĪRS Visticamāk būs nepieciešams kārtot ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu saistītus jautājumus. Var aktualizēties arī ģimenes biznesa lietas. Liec lietā sev piemītošo apķērīgumu un nestandarta domāšanu, šoreiz tieši savādāks skatījums palīdzēs tik pāri grūtībām. Kā ierasts, tu gribēsi pēc iespējas vairāk laika pavadīt domubiedru vidē. Kāds Ūdensvīrs var pat nolemt dibināt kādu asociāciju, interešu klubu. Ja domā par braukšanu ārpus valsts, tad zini, ka tālāki ceļojumi ir ieteicami jūlija otrajā pusē. Privātajā jomā harmoniskāks izrādīsies mēneša vidus, kad burtiski no pusvārda sapratīsies ar mīļoto. Mājas remonta darbus, dārza labiekārtošanu labāk atliec uz pašām jūlija beigām.

ZIVIS Labvēlīgs mēnesis, lai uzlabotu sakarus augstākajos sabiedrības slāņos, pateicoties kuriem, varēsi virzīties augstāk pa karjeras kāpnēm. Ja būsi neatlaidīgs un ticēsi saviem spēkiem, par panākumu trūkumu nevarēsi sūdzēties. Rīkojoties ar visa veida dokumentāciju, ieturi pastiprinātu rūpību, kā nākas izlasi visus nosacījumus, ievēro nepieciešamās formalitātes. Jūlija vidū tevi var pārņemt ļoti romantisks, sapņains noskaņojums. Vēlēsies, lai otrā pusīte izrāda pastiprinātāku uzmanību, savā veidā palutina tevi. Zvaigznes iesaka apsvērt iespēju kopīgi pievērsties kādam hobijam, ja tāds jau ir, tad aktīvāk tajā iesaistīties. Tieši līdzīgas intereses būs tās, kas patīkami atdzīvinās savstarpējās attiecības. Mēneša nogalē atkal lielāku uzmanību nāksies veltīt darbam. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti jauni pienākumi.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu