Uz «Kubana» skatuves britu trio «The Subways» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org

Viena no grupām, kas šovasar uzstāsies rokfestivālā «Kubana», kurš jau otro gadu no 11. līdz 14. augustam norisināsies pašā Rīgas sirdī - Lucavsalā, būs britu trio «The Subways», informē festivāla rīkotāji.

«The Subways» uzstāies festivālā tādā pašā sastāvā, kādā tie savulaik piedalījušies festivālā «Kubana» 2012. un 2013. gadā.

Grupā muzicē trīs draugi - Bilijs Luns, Šarlote Kūpere un Džošs Morgans. 2015. gadā izdots nesenākais grupas albums «The Subways».

Jau ziņots, ka festivālu pirmajā dienā uzstāsies arī grupas «The Subways», «Nashville Pussy» , «Enter Shikari», «Guano Apes», «Eskimo Callboy» u.c.

Atklāšanas dienai būs īpaša ieejas maksa 14,99 eur.

«Kubana» ir starptautiska mēroga muzikāls notikums, kurš ik gadu Krievijā pulcēja simtiem tūkstošu apmeklētāju kopš 2009. gada. Festivāls 2015. gadā tika pārcelts uz Rīgu, jo to pēc pareizticīgās baznīcas prasības aizliedza Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Kopumā pirmo festivālu Rīgā apmeklējuši aptuveni 15 000 cilvēku.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu