«Lady Gaga» sanikno fanus Ķīnā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Amerikāņu popzvaigzne «Lady Gaga» saniknojusi fanus Ķīnā, sociālajos tīklos publicējot fotogrāfiju ar Tibetas budistu garīgo līderi Dalailamu.

«Lady Gaga» satika Dalailamu konferencē Indiānas štatā, ASV, kur Nobela Miera prēmijas laureāts teica runu.

«Lady Gaga» sociālajā tīklā «Instagram» publicēja fotogrāfiju, kurā pozē ar Dalailamu.

Vairāki sekotāji nopēla attēlu.

«Ķīniešiem tas liek justies tā, it kā tu sarokotos ar bin Ladenu,» raksta kāds komentētājs.

«Tas ir pierādījums, ka viņa var mīlēt un cienīt ķīniešu teroristu,» teikts kādā citā komentārā. «Būtībā viņa izrāda nicinājumu faniem Ķīnā vai pat visiem Ķīnas iedzīvotājiem.»

Dalailama savā runā pauda cerību par labāku nākotni.

«Pienācis laiks, kad ASV jākļūst par vadošo valsti, kas iestājas par jušanu līdzi citiem un cilvēcisku mīlestību, lai pasaule būtu līdzjūtīga,» Tibetas budistu līdera teikto atreferē laikraksts «Indianapolis Star». «Es domāju, ka mana mūža laikā to var panākt. Bet jāsāk jau tagad.»

Ķīna apsūdz Dalailamu par «garīgā terorisma» izmantošanu, lai panāktu Tibetas neatkarību no Ķīnas. Dalailama tomēr norāda, ka vēlas panākt tikai Tibetas autonomiju, nevis neatkarību.

14.Dalailama no Tibetas trimdā devās 1959.gadā pēc neveiksmīgas sacelšanās pret Ķīnas režīmu. Kopš tā laika viņš dzīvo trimdā Indijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu